Ontmoeten en spelen in de buurt 

4 september '24

De Brandmeesters biedt niet alleen moderne woningen, maar ook tal van ontmoetingsplekken en natuurlijk de nodige speelgelegenheid. Met de kas als kloppend hart van de wijk. Alles samen maakt deze buurt een geweldige plek voor jong en oud, waar iedereen zich vanaf dag één thuis voelt. 

image alt

De kas als hart

In De Brandmeesters staat ontmoeting centraal. Door de hele wijk zijn zitelementen en bankjes geplaatst, perfect om even uit te rusten en een praatje te maken met de buren. Ook nodigen de picknicktafels uit om (samen) een hapje te eten en volop te genieten van het buitenleven.

En wat dacht je van de gemeenschappelijk kas? Hier komt alles en iedereen, samen. De toekomstige bewoners bepalen straks de invulling van de kas. Krijgt deze een functie als buurtbieb met leesplekken voor de boekenwurmen of worden er moestuinbakken geplaatst om lekker te moestuinieren? Aan jullie de keuze! 

Spelen in de wijk

Ook aan de kleinste avonturiers is gedacht. Zo komt er een gave hellingbaan met groen en een dubbele glijbaan voor urenlang speelplezier; skeeleren, glijden en klimmen kan hier allemaal. Maar een ritje op de (loop)fiets is dankzij het netwerk aan wandelpaden op de dektuin net zo leuk. En dat allemaal in een autovrije omgeving en in het zicht van jou en/of andere bewoners. Dat maakt De Brandmeesters een fijne én veilige plek om te spelen!

dektuin
  Naar het woningaanbod
  Meer nieuws lezen