Maak kennis met De Brandmeesters

28 mei '24

Welkom bij nieuwbouwproject De Brandmeesters, waar Veens wonen samengaat met hoogwaardige kwaliteit en een uitstekende locatie. De Brandmeesters omvat in totaal 139 koop- en huurwoningen die voldoen aan alle eisen van nu. Ontdek snel meer!

Voor iedereen een warm thuis

Dit unieke project net buiten het centrum van Veenendaal bestaat uit zes woonblokken, zowel huur als koop, variërend van drie tot twaalf verdiepingen. Alle woningen grenzen aan een gezamenlijke binnentuin met kas waar je buren ontmoet, maar hebben ook een eigen buitenruimte. Het aanbod is zeer divers. Of je nu op zoek bent naar een knus appartement, een royaal penthouse of een eengezinswoning. In De Brandmeesters vind je de perfecte match voor jouw woonwensen. 

image alt

Strategisch gelegen

De Brandmeesters biedt een ideale mix tussen ontspanning en reuring. Hier woon je op loopafstand van het station en op fietsafstand van het centrum van Veenendaal en geniet je van wonen aan een groene binnentuin met prachtige natuurgebieden in de buurt. En voor wie snel de weg op wil, is het slechts een korte rit van Veenendaal naar de snelweg richting Amersfoort, Nijmegen of Apeldoorn. Veenendaal heeft de voorzieningen en de allure van een stad, maar de gezelligheid van een dorp. De perfecte combinatie!

Schrijf je in als de brandweer

Naar verwachting start de verkoop van De Brandmeesters in het vierde kwartaal van 2024. Binnenkort wordt het woningaanbod online geplaatst en kan je aangeven in welk woningtype je interesse hebt. 

Wil je niets missen van dit mooie project en zie je jezelf in de toekomst wel wonen in Veenendaal? Blijf dan op de hoogte van het laatste nieuws en de ontwikkelingen door je in te schrijven voor onze digitale nieuwsbrief.

  Meer nieuws lezen
  Benieuwd naar de planning?