Maak alvast kennis met de makelaar

13 juni '24

Je hebt straks de mogelijkheid om het volledige aankoopproces voor een woning in De Brandmeesters, digitaal te doorlopen. Je kunt zelfs je handtekening onder de koopovereenkomst digitaal zetten. Maar wat als je liever met een makelaar om tafel gaat? Dan kan dat natuurlijk ook, aan jou de keus. We stellen de makelaar graag aan je voor. 

image alt

Wij zijn Van Schuppen Makelaars

Aangenaam kennis te maken! Van Schuppen Makelaars kent een lang bestaansrecht. Zeker voor onze regio. Het makelaarskantoor bestaat al sinds 1968. Daarmee zijn wij het oudste, nog bestaande makelaarskantoor in Veenendaal. Onze geschiedenis is rijk. Ons team daarentegen is jong en dynamisch. Wij combineren het beste van beiden. Voor wonen en werken in en rondom Veenendaal ben je bij ons aan het juiste adres.

Persoonlijke begeleiding

Vanuit ons prachtige kantoor nabij het centrum van Veenendaal begeleiden wij dagelijks elk denkbaar vastgoedproject waaronder ook nieuwbouwprojecten. Wanneer je straks een woning wilt kopen in De Brandmeesters helpen we je graag! 

Bij ons kantoor kun je rekenen op persoonlijke begeleiding door één en dezelfde makelaar. Vanaf het begin van het verkooptraject tot aan de afronding bij de notaris bieden wij je hoogstpersoonlijke aandacht en deskundige begeleiding. 

logo
  Meer nieuws lezen
  Woning kopen, hoe werkt dat eigenlijk?