Conceptbeelden De Brandmeesters

11 september '24

Ben jij ook zo nieuwsgierig naar hoe de woningen in nieuwbouwproject De Brandmeesters eruit gaan zien? Duik dan snel in de nieuwste conceptbeelden! De artist impressions zijn nog niet helemaal af, maar we konden niet wachten om ze met je te delen. Bekijk de nieuwe exterieur- en interieurbeelden en laat je verrassen!

image alt

Artist Impressions

Een nieuwbouwwoning kopen is een avontuur op zich! Je koopt namelijk een huis dat nog gebouwd moet worden. Je kunt nog niet even binnenlopen om de sfeer te proeven. Maar geen zorgen, we werken hard aan levensechte beelden om je alvast een voorproefje te geven. Zo kun je straks precies zien hoe jouw nieuwe woning en leefomgeving eruit gaan zien. Deze beelden noemen we ‘artist impressions’.

Exterieurbeelden

Het is straks heerlijk wonen in De Brandmeesters. De meeste woningen kijken uit op de groene dektuin waar ontmoeten centraal staat. Zo zijn er een aantal picknickbanken, een glijbaan en een gemeenschappelijke kas waar je een praatje kunt maken met bewoners. 

Blok B
Blok B ingang
Blok C
Blok C Parkzijde
Blok G
Blok G
Blok H
Blok C balkon uitzicht Slangentoren

Interieurbeelden

Kom je even binnenkijken? De interieurbeelden geven een goed beeld van hoe de woningen er van binnen uit komen te zien. Deze conceptbeelden zijn bedoeld ter inspiratie, het is dus mogelijk dat op de beelden elementen getoond worden die niet standaard in de woning zijn uitgevoerd.

2-kamer appartement

Bouwnummer 21
Bouwnummer 64 (2-k)

3-kamer appartement

Bouwnummer 25
3-kamer appartement
Bouwnummer 73 (3-k)
Bouwnummer 78 (3-k)

4-kamer appartement

Bouwnummer 86 (4-k)
Bouwnummer 38 (4-k)

Slangentoren

Slangentoren Slaapkamer
Slangentoren keuken

Penthouse

penthouse
  Naar het woningaanbod
  Meer nieuws lezen